Yhteystiedot

Crista Mäkelä, Ähtäri
cristamm@hotmail.com
0407190463

Uusimmat kuvat

Tilaa Cristalta 0407190463 viestillä tai soittamalla tai cristamm@hotmail.com Postin pakettiautomaatilla lähetettäessä 5,90e postikulut lisätään loppusummaan.

Equistro Flexadin UC II nivelten hyvinvointiin

139e 600g

Flexadin UC II on täydennysrehu hevosille. Flexadin UC II sisältää patentoitua kollageenia, MSM ja kelatoitua mangaania nivelten terveyden ja liikkuvuuden tueksi. Valmiste sopii erityisesti hevosille, joiden niveliin kohdistuu voimakas rasitus ja jotka sen vuoksi tarvitsevat täydennystä ruokintaan.

Lataa tästä Equistro Flexadin UC II -esite.

Flexadin Advanced koirille, katso lisää Flexadin® Advanced 30 tabl ja Flexadin® Advanced 60 tabl.

Cothivet haavasumute 30ml

16,00 e

Antiseptinen haavasumute haavojen, liikalihan ja muiden ihovaurioiden desinfiointiin eläimillä.

Cothivet® on antiseptinen haavasumute haavojen ja muiden ihovaurioiden desinfiointiin eläimillä;

  • haavojen ja vaurioituneen ihon puhdistukseen
  • sisältää kasviuutetta, ei antibiootteja
  • desinfioi ja nopeuttaa ihon palautumista
  • estää eläintä nuolemasta haavaa
  • karkottaa kärpäsiä

Cothivet tuoksuu voimakkaasti yrteiltä. Aromaattinen haju estää eläintä nuolemasta haavaa ja karkottaa kärpäsiä haava-alueelta.

Käyttö: Cothivetia voidaan käyttää kaikilla eläinlajeilla haavojen ja tulehtuneiden ihoalueiden puhdistukseen. Puhdista likainen haava ensin vedellä. Suihkuta Cothivetia suoraan haavan päälle 3-4 kertaa päivässä kunnes haava on parantunut. Samoin käsitellään hevosen liikalihaa. Cothivetia voidaan käyttää myös hauteena esimerkiksi hevosen jalassa. Kostuta puhdas haavataitos Cothivetillä ja kiinnitä se siteellä haavan päälle.

Koostumus: Hydrokotyyliuute 89,5 %, laventeliöljy 5,8 %, rosmariiniöljy 1,5 %, hevoskastanjauute 1,2 %, timjamiöljy 0,9 %, sypressiöljy 0,8 %, mailasöljy 0,16 %, asteriuute 0,14 %.

Pohja-aineena on käytetty alkoholia, joten valmiste kirvelee avohaavassa. Cothivetissa ei ole ponnekaasua. Suihke on tasainen, eikä pullo pihise.

Pakkaus: 30 ml.

Cothivet on riittoisaa: yhdellä 30 ml pullollisella voi suihkuttaa noin neliön suuruisen alueen.