Yhteystiedot

Crista Mäkelä, Ähtäri
cristamm@hotmail.com
0407190463

Uusimmat kuvat

Tilaa Cristalta 0407190463 viestillä tai soittamalla tai cristamm@hotmail.com Postin pakettiautomaatilla lähetettäessä 5,90e postikulut lisätään loppusummaan.

Canius maitohappobakteeri

14,90 e

Canius on koirille tarkoitettu maitohappobakteereita sisältävä esiseos. Canius -jauhe sisältää suomalaisista koirista peräisin olevia suoliston maitohappobakteereita. Tuotetta voi käyttää ruoansulatuskanavan bakteeritoiminnan häiriötiloihin, kuten antibioottikuurien jälkeen ja äkillisiin tai toistuviin suolistohäiriöihin.

Lataa esite tästä.

Käyttöohje:

Yli 3 kg koiralle: 2 g (noin 1 teelusikallinen) kerran vuorokaudessa ruokaan sekoitettuna.
1-3 kg koirille 1 g (1/2 tl) kerran vuorokaudessa ruokaan sekoitettuna.

Valmistetta käytetään vähintään 7 päivän kuureina. Sopii tarvittaessa myös jatkuvaan käyttöön.

SÄILYVYYS: Säilyy suljettuna huoneenlämmössä alle 25°C lämpötilassa 6kk ja jääkaapissa alle 8°C  lämpötilassa 2 vuotta valmistuspäivästä. Avattu pakkaus säilyy 3kk huoneenlämmössä.

Canikur tabletit täydennysrehu

15,50 e 12 tabl.

Canikur tabletit sopivat koirille käytettäväksi äkillisessä ripulissa, johon ei liity yleisoireita. Canikur® tasapainottaa ruuansulatuskanavan toimintaa. Canikur®-tabletit sopivat käytettäväksi myös jännitysvatsaisille koirille esimerkiksi ennen näyttelyitä tasapainottamaan vatsan toimintaa.

Canikur koiralle ruoansulatuskanavan häiriötiloihin

Canikur®-tabletti on lääketehtaan kehittämä täydennysrehu koiran suolistohäiriöiden hoitoon
Canikur®-täydennysrehun sisältämät kuidut sitovat pinnalleen haitallisia bakteereita. Näin bakteerit kulkeutuvat ulosteen mukana pois suolesta. Valmiste sisältää suoloja, jotka korvaavat ripulin ja oksentelun vuoksi menetettyjä elimistölle tärkeitä elektrolyyttejä. Valmisteen sisältämästä tärkkelyksestä koira saa energiaa. Canikur® maistuu hyvälle.

Canikur® tasapainottaa ruuansulatuskanavan toimintaa.

Annostus / tabletit
Paino kgTabletteja / kerta-annosKokonaismäärä tabletteja hoitoa kohden
5 kg tai alle14
6-15 kg28
16-25 kg312
26-40 kg416
41-60 kg520
yli 60 kg624

Anna lemmikille yllä olevan taulukon mukainen määrä Canikur® tabletteja 4 kertaa 8 tunnin välein.

Jotkut koirat reagoivat kiihdyttäviin ja jännittäviin tilanteisiin vatsallaan. Metsästysretki, näyttely- tai kilpailu-käynti voi saada koiran vatsan sekaisin. Jännityslöysävatsaisuudesta kärsivää koiraa voidaan auttaa Canikur®-tableteilla, jolloin tabletteja annetaan ensimmäisen kerran ennen matkalle lähtöä ja annostelua jatketaan päivittäin tarpeen mukaan.

Koirat pitävät tablettien mausta ja useimmat ottavat ne vapaaehtoisesti. Tabletit voi tarvittaessa murskata ja antaa sekoitettuna pieneen määrään koiran ruokaa tai tilkkaan vettä.
Canikur®-pakkauksessa on 12 tablettia.

Canikur® on lääketehdas Boehringer-Ingelheimin valmistama täydennysrehu koirille.

Markkinointi Suomessa: Vetcare Oy

Lataa tästä Canikur-esite.